Cilt Onarıcı Sprey ve Onarıcı Bakım Kremi Seti Orijinal fiyat: 1,418.80 ₺.Şu andaki fiyat: 1,188.00 ₺.
Back to products
Atofeel Cilt Bariyer Spreyi Orijinal fiyat: 728.90 ₺.Şu andaki fiyat: 628.90 ₺.

Atofeel Saç ve Vücut Şampuanı

Stok kodu: BP-7307-01

Arındırıcı ve nemlendirici bileșimlerle zenginleștirilmiș Atofeel saç ve vücut şampuanı, baş ve cilt derisinde sebum dengesini sağlayarak saçınızı ve cildinizi besler. Kepek karşıtı ve yumușatma özelliği ile saçlarınızı ve cildinizi kurumalara karșı korur. PH derecesi cilt ile uyumludur. Tüm cilt ve saç tipleri için uygundur.

Orijinal fiyat: 429.90 ₺.Şu andaki fiyat: 369.90 ₺.

Güvenilir Ödeme

Ürün İçeriği

Aqua, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Glyceryl Oleate, Decyl Glucoside, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Dicaprylyl Ether, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Polyquaternium-7, Juniperus Oxycedrus Wood Tar, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Piroctone Olamine, Mentha Piperita Leaf Extract, Climbazole, Citric Acid, Menthol, Punica Granatum Seed Oil, Selenium Sulfide, Daucus Carota Sativa Root Extract, Cassia Senna Leaf Extract, Salvia Officinalis Root Extract, Urtica Dioica Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Vitis Vinifera Fruit Extract, Myrtus Communis Extract, Laminaria Digitata Extract, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Aqua

Aqua muhtemelen kozmetik ürünlerde kullanılan en önemli bileşenlerden biridir. Dünya yüzeyinde doğal olarak oluşan kokusuz, tatsız, inorganik, şeffaf ve neredeyse renksiz bir maddedir. İçerik listesinin en üstünde Aqua görünüyorsa, bu neredeyse kesinlikle Aqua bileşeninin üründeki diğer bileşenlerden daha fazla miktarda mevcut olduğu anlamına gelir. Kategoriye göre Su, ürünün neredeyse %60-85'ini oluşturur. Hatta duş jeli, şampuan gibi durulanan ürünlerde bu oran %95'e kadar çıkabiliyor. Bununla birlikte, kalıp sabunlar ve bazı makyaj malzemeleri gibi bazı ürünler yalnızca Aqua bileşeninin izlerini içerir.

Punica Granatum Seed Oil

Nar ağacının meyvelerinin tohumlarından elde edilen yağ. Tamamen yağ asitlerinden, özellikle de punik asitten oluşur. Antiinflamatuar özelliklere sahiptir.

Juniperus Oxycedrus Wood Tar

Ardıç ağaçlarından elde edilen uçucu yağdır.

Lauryl Glucoside

İyi miktarda köpük üreten yumuşak bir temizleyici. Hurma veya hindistancevizi yağı ve şekerden yapılır. Nazik olduğundan bebek ürünlerinde sıklıkla bulunur. Tipik olarak bir ürünün formülünün %1-25'i kadar kullanılır ve hassas cilde ve saç derisine sahip kişiler için idealdir.

Mentha Piperita Leaf Extract

Mentha piperita nanesinden elde edilen ekstrakt. Saç köklerine besin sağlayarak uyarmaya yardımcı olan kan dolaşımını teşvik etmek de dahil olmak üzere birçok faydası vardır. Bu, saçların çoğalmasına neden olur. Bu faydayı içermesine rağmen, ona kokusunu veren ve aynı zamanda cildi hassaslaştırabilen mentol içerir.

Coco-glucoside

Şeker (glikoz) ve hindistancevizi veya palmiye yağından yapılan doğal veya sentetik bir temizleyici. Hafif olarak kabul edilir ve diğer yüzey aktif maddelerle iyi çalışır.

Melaleuca Alternifolia Leaf Oil

Herhangi bir kozmetik ürün listesindeki en yaygın içeriklerden ve esansiyel yağlardan biri olan bu yağ, melaleuca alternifolia ağacının (çay ağacı) yapraklarının damıtılmış halidir. Mükemmel antimikrobiyal özelliklere sahiptir ancak antioksidanları ve antiinflamatuar faydaları nedeniyle yaygın olarak kullanılmaktadır. Bununla birlikte, çok güçlü bir kokusu vardır ve bu nedenle çok küçük konsantrasyonlarda (genellikle %1 veya daha az) kullanılmalıdır, aksi takdirde ciltte hassaslaştırıcı olabilir (özellikle oksijene maruz kaldığında).

Sodium Cocoyl Isethionate

Hindistan cevizi yağından elde edilen, kozmetik ürünlerde bulunan çok hafif bir temizleme maddesi. İçeriğinde bulunan hindistancevizi yağından elde edilen doğal yağ asitlerini içerir, bu da ona ek saç yumuşatma özellikleri kazandırır.

Glyceryl Oleate

Hem doğal hem de sentetik olarak elde edilen, gliserin ile oleik asidin reaksiyona girmesinden kaynaklanan son ürün. İşlevleri esas olarak kozmetik formülasyonlarda yumuşatıcı ve emülgatör işlevini içerir. Bazen koku olarak da kullanılır.

Decyl Glucoside

A cleanser derived from glucose and oil, either coconut oil or palm kernel oil. It is gentle on the skin and creates a lot of foam. It is commonly found in baby products and products for people with sensitive skin.

Sodium Lauryl Glucose Carboxylate

Kozmetiklerde temizlik maddesi ve yüzey aktif madde olarak kullanılır.

Disodium Cocoamphodiacetate

Çok yağlı bileşenlere karşı iyi sonuç veren, köpük arttırıcı bir temizleyici. Kullanımı hafiftir ve fosfolipid yapısından dolayı yapısal olarak amfoterik kabul edilir; hem negatif hem de pozitif bir kafa içerir. Hafif yapısı ve hassaslaştırıcı olma ihtimalinin düşük olması nedeniyle bebek temizlik ürünlerinde sıklıkla kullanılır. Ayrıca iyi bir cilt ve saç bakım maddesi olarak da kabul edilebilir.

Cocamidopropyl Betaine

Kozmetik ürünlerde kullanılan, köpük oluşumunu ve stabilitesini artırabilen ve ürünün dokusunu geliştirebilen çok hafif bir temizleyici. Aşırı derecede kıvırcık saçlarda kullanımı çok iyi kılan ek antistatik özelliklere sahiptir.

Panthenol

Diğer bileşenlerle iyi karışan yaygın bir cilt nemlendiricisidir. Saçların daha parlak ve esnek olmasını sağlar. B-5 vitamini olan pantotenik asidin bir öncüsüdür (bu nedenle "pro-vitamin" B-5 takma adı).

Dicaprylyl Ether

Dikaprilil eter, hindistancevizi yağı ve hurma çekirdeği yağlarında bulunan bir yağ asidi olan kaprilik asitten türetilen bir cilt bakım maddesidir (yumuşatıcı). Kozmetiklerde yumuşatıcı, cilt bakım maddesi ve çözücü olarak işlev görür.

Sodium Chloride

Ürünlere koyulaştırıcı olarak az miktarda eklenen genel/sofra tuzu. Genellikle sodyum lauret sülfat gibi yüzey aktif maddeler içeren şampuanların formülünde %1-3 oranında bu amaçla kullanılır; kombinasyon jel benzeri bir kıvamla sonuçlanır.

Propylene Glycol

Saçı nemlendiren ve yumuşatan, kurutmayan bir alkol. Tamamen suda çözünür. Küçük miktarlarda bu, saç ürünlerinin aşırı değişken sıcaklık koşullarında (çok sıcak veya çok soğuk) stabilitesini artırabilir ve ayrıca suyun ve saç bakımının köklerden emilmesine yardımcı olabilir. Güvenli bir içerik olarak kabul edilir. Bu bileşen, yanlış sebeplerden dolayı kötü bir üne sahiptir. Yeterince küçük miktarlarda kullanıldığından saç ve cilt ürünlerinde kullanımı güvenlidir.

Polyquaternium-7

Dimetil dialil amonyum klorür ve akrilamidin polimerik kuaterner amonyum tuzu. Genellikle saç dokusunu geliştirmek için kullanılır.

Piroctone Olamine

Mantar enfeksiyonlarını önlemek veya tedavi etmek için antifungal etki gösterme potansiyellidir. Ciltteki iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olur. Cildi serbest radikallerin zararlı etkilerinden koruyarak antioksidan etkisi sağlar. Kir, yağ ve kalıntıları temizlemek için temizleyici potansiyeli gösterir. Kötü kokuları gidermeye yardımcı olabilir.Kullanım oranı saç ürünlerinde genellikle %0.5 ile %2 arasında, cilt bakım ürünlerinde %0.1 ile %1 oranındadır.

Climbazole

Klimbazol, insanlarda saç derisinde mantarların neden olduğu kepek ve egzamanın oluşmasını engelleyen antimikrobiyal bir ham maddedir.

Citric Acid

Saçı ve cildi pürüzsüzleştiren organik bir eksfoliyant. Narenciye meyvelerinden elde edilir. Ayrıca ürünlerin pH'ını dengelemek için de kullanılır.

Salvia Officinalis Root Extract

Salvia Officinalis (Adaçayı) bitkisinin köklerinden elde edilir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde Salvia officinalis'ten elde edilen bileşenler, banyo ürünleri, tıraş kremleri, koku ürünleri, şampuanlar ve temizlik ürünleri dahil olmak üzere çeşitli ürünlerin formülasyonunda kullanılmaktadır.

Menthol

Nane gibi doğal yağların yağında bulunan bir alkol. Ciltte soğuma hissi bırakır ancak tahrişe neden olabilir.

Methylchloroisothiazolinone

Metilkloroizotiazolinon (MCI), antibakteriyel ve antifungal özelliklere sahip, koruyucu olarak yaygın olarak kullanılan bir izotiazolinondur. Piyasada satılan birçok kozmetik, losyon ve makyaj temizleyicide bulunur.

Selenium Sulfide

Selenyum sülfür antifungal bir ilaçtır. Mantarın cildinizde büyümesini önler. Selenyum sülfür topikal (cilt için) kepek, sebore ve tinea versicolor (cildi renklendiren bir mantar) tedavisinde kullanılır

Daucus Carota Sativa Root Extract

Yabani havuç olarak da bilinen bu, antioksidan özellikleri ve cilt bakım özellikleri nedeniyle kullanılan botanik bir içeriktir. Havuç kökü ekstresi saç bakım ürünlerinde vücudu ve parlaklığı arttırmak için kullanılabilir. Saç liflerini besleyen, maksimum hacmi artırmaya yardımcı olan proteinler içerir. Hassasiyet yaratması muhtemeldir.

Cassia Senna Leaf Extract

Sinameki Yaprağı Ekstresi, yaygın olarak Hint Sinameki olarak bilinen Cassia angustifolia'nın yapraklarından elde edilir. Sinameki yapraklarında bulunan başlıca biyoaktif bileşikler sennosidlerdir. Sinameki Özü müshil özelliği nedeniyle kabızlığa yardımcı olabilir.

Methylisothiazolinone

Metilizotiazolinon (MI), kişisel bakım endüstrisinde yaygın olarak kullanılan bir koruyucudur, ancak artık bazı insanlarda alerjiyi tetikleyebileceğine dair endişeler bulunmaktadır. Durulanarak çıkarılabilen kişisel bakım ürünlerinde, yeni düzenleme gerekliliklerini karşıladığımızdan emin olmak amacıyla MI düzeylerini dünya çapında azaltıyoruz.

Urtica Dioica Extract

Isırgan otunun toprak üstü kısımlarından elde edilen bir ekstrakttır.

Camellia Sinensis Leaf Extract

Camellia sinensis yaprağı ekstresi, yaprak dökmeyen çalı Camellia sinensis'in yapraklarından elde edilen bir ekstrakttır. Bu çalının yapraklarından ve yaprak tomurcuklarından beyaz çay, sarı çay, yeşil çay, oolong ve koyu çay gibi farklı türde ekstraktlar elde edilir. Camellia sinensis özü, antimikrobiyal, sıkılaştırıcı ve yumuşatıcı özellikler gibi çok sayıda avantaja sahiptir ve bu da onu çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerine ideal bir katkı haline getirir.

Vitis Vinifera Fruit Extract

Vitis Vinifera Ekstraktı, Kırmızı Üzüm meyvesinin bir ekstraktıdır.

Myrtus Communis Extract

Aromaterapide mersinin dengeleyici ve uyumlu bir etkisi vardır ve kaygıyı, karamsarlığı ve sinirliliği giderir. Ruh hali değişimlerini, güvensizliği ve umutsuzluğu azaltmaya yardımcı olur ve huzur ve güç duygularını teşvik eder. Mersin yağı aurayı temizler ve mükemmel bir meditasyon yağıdır.

Laminaria Digitata Extract

Bu kahverengi yosun özü enerji verici özellikleriyle tanınır. Renk tonu eşitliği ile birlikte cildin canlı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.

Ürün Faydaları

İçeriğinde bulunan özel bitkisel özler ve vitaminler ile saç derisinde sebum dengesini sağlayarak saç derisini besler. Düzenli kullanımda daha sağlıklı saç ve saç derisi elde etmenize yardımcı olur.

Kullanım Şekli

Bir miktar şampuanı ıslak saça masaj yaparak uygulayınız. 2-3 dakika beklettikten sonra bol su ile durulama yapınız. Bu işlemi her yıkamada 1-2 defa tekrarlayabilirsiniz. Durulamayı ılık suyla yapmanız saçınızın canlılık ve dirilik kazanmasına yardımcı olacaktır.

İlgili Yazılar

Müşteri Görüşleri

0 reviews
0
0
0
0
0

Değerlendirmeler

Clear filters

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Atofeel Saç ve Vücut Şampuanı” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir